Nieuwe wegen

nieuwe
kansen

Of het nu om outplacement gaat of om een transitie. Of het gedwongen is of omdat u behoefte heeft aan iets nieuws. Wij begeleiden u naar een passende baan bij een andere werkgever. Of als u voor uzelf wilt beginnen als ZZP’er, een eigen bedrijf wilt oprichten of overnemen, u wilt verhuren als interimmer, dan begeleiden wij u daarbij in het kader van de startersbegeleiding.

Verandering van werkkring is het meest uitgebreide programma dat wij hebben. Werkelijk alles kan aan bod komen: het verwerken van oud zeer, frustraties en teleurstellingen, maar ook het ontwikkelen van uw ambities, dromen en fantasieën. Dat alles komt samen in een helder loopbaanplan, dat als leidraad geldt voor het vervolg van uw carrière. Verandering van werkkring is maatwerk bij TOMEE. Dus u bepaalt waar de accenten komen te liggen.

Outplacement/transitie begeleiding

Het komt steeds vaker voor dat mensen hun dienstverband nogal abrupt zien eindigen. Reorganisaties, bezuinigingen, maar ook fricties met een leidinggevende zijn veel voorkomende oorzaken. Zelfs als je het ziet aankomen, is het schrikken. Allerlei emoties kunnen opspelen. Het zelfvertrouwen kan een flinke knauw krijgen, met alle gevolgen van dien. De een gaat bij de pakken neer zitten, de ander probeert zo snel mogelijk een baan te vinden om maar iets te hebben. Heel begrijpelijk, maar onnodig.

Met zelfvertrouwen

Outplacement heeft tot doel het verwerven van een passende baan bij een andere werkgever, een interne herplaatsing of het starten van een eigen zaak, al naar gelang de wensen en mogelijkheden.

Het is een intensief en gedegen programma dat bestaat uit adviezen, ondersteuning, kennisoverdracht en training. Het leidt, naast het verwerven van een nieuwe werkkring, onder andere ook tot een aangescherpt zelfinzicht, een stevig zelfvertrouwen en emotioneel evenwicht. Outplacement is dus veel meer dan een sollicitatietraining. Het is een enthousiasmerend programma dat u motiveert, keuzes helpt maken en richting geeft voor de toekomst. Het revitaliseert en geeft u energie.

Maatwerk

Niet één outplacementprogramma van TOMEE is hetzelfde. Bij ons staat u centraal, dus de invulling van het programma wordt geheel afgestemd op uw wensen en uw situatie. Door middel van wekelijkse gesprekken en een aanstekelijk enthousiasme stimuleren en motiveren wij u. Niet bij de pakken neer laten zitten, maar stug doorgaan op de weg naar het doel. Dan is succes het beste te bereiken. Dat is wat wij doen. Daar kunt u op rekenen.

Startersbegeleiding

Het komt regelmatig voor dat mensen het vertrek uit een loondienstfunctie aangrijpen om voor zichzelf te beginnen. Als u die plannen koestert, begeleidt TOMEE u hierbij. U mag er op rekenen dat wij met u serieus aan de slag gaan. Ten eerste willen wij zien of u uit het ondernemershout bent gesneden. Wij stellen u vragen als: Kunt u tegen de onzekerheid dat u nu niet weet wat u over 2 maanden zal verdienen? Is uw eventuele partner even enthousiast over uw plannen als u? Ten tweede gaat het om uw marketingkennis: Weet u wie uw klanten zijn? Wat is precies uw core business die u in de aanbieding heeft? Kunt u klanten werven? Durft u om een opdracht te vragen? En een vraag als: Als u zo graag ondernemer wilt worden, waarom dan zo lang gewacht?

Dit soort vragen zijn niet bedoeld om u te ontmoedigen, maar eerder om te toetsen of uw plannen zijn gebaseerd op een langgekoesterde en reële wens. Vaak ontstaat die wens namelijk in de laatste 1 of 2 jaar vanwege frustratie en teleurstelling of angst.

Flexibiliteit
leidt tot succes

Goed voorbereid en met nieuwe energie
              gericht op de toekomst

Informatie aanvragen over
Verandering van werkkring

Kantoor

Leiden
Crown Business Center Lammenschans
Pompoenweg 3,
2321 DK  Leiden

Gesprekslocaties

Hoofddorp
Siriusdreef 17-27,
2132 WT Hoofddorp

Rotterdam
Lichtenauerlaan 102-120,
3062 ME Rotterdam

Contact opnemen

Telefoonnummer: 06 52 88 74 03
  071  89 00 308

 

E-mailadres:   tomeehfd@tomee.nl

Werken bij Tomee
Bekijk onze vacatures