Visie en

overzicht

Kenmerkend voor ontwikkeling van leiderschap bij TOMEE is dat de blokkades om echt leider te zijn worden weggenomen. U leert u te concentreren op taken waar het echt om gaat, zoals het hebben van visie over de toekomst van uw organisatie(onderdeel), het in stand houden van een helicopterview, helder communiceren, besluitvaardig zijn, gevoel voor verhoudingen hebben en handelen vanuit strategisch en tactisch inzicht.

U leert uw macht en invloed efficiënt in te zetten en weet hoe u moet omgaan met de macht van anderen. U krijgt daarmee het vertrouwen terecht te passen in uw positie en rol van leider.

U ervaart — vaak al binnen enkele gesprekken — dat uw innerlijke spanning afneemt en plaatsmaakt voor rust en balans. Belemmerende patronen in uw denken worden doorbroken, discrepanties tussen verstand en gevoel opgespoord en spanning tussen ambitie en realiteit zichtbaar gemaakt.

Met de praktische adviezen en opdrachten kunt u direct aan de slag. Naast de werkgerelateerde zaken is er ook ruimte voor privé.

De TOMEE-coach durft uit te dagen, neemt positie in en is de slijpsteen waaraan u uw inzichten en vaardigheden kunt aanscherpen.

Van manager
naar leider

Nu weet ik
waar het echt om gaat

Informatie aanvragen over
Leiderschapsontwikkeling

Kantoor

Leiden
Crown Business Center Lammenschans
Pompoenweg 3,
2321 DK  Leiden

Gesprekslocaties

Hoofddorp
Siriusdreef 17-27,
2132 WT Hoofddorp

Rotterdam
Lichtenauerlaan 102-120,
3062 ME Rotterdam

Contact opnemen

Telefoonnummer: 06 52 88 74 03
  071  89 00 308

 

E-mailadres:   tomeehfd@tomee.nl

Werken bij Tomee
Bekijk onze vacatures