Van spanning

naar
balans

Beter voldoen aan de verwachtingen van de functie? Meer vertrouwen op uw gevoel en intuïtie? Uw passie en ambitie versterken? Uw spankracht versterken in het werk en privé? Meer greep krijgen op uw carrière en leven?

Coaching heeft zich inmiddels bewezen als een waardevolle investering in de verhoging van het arbeidsrendement en het algehele welbevinden. Het beschikken over een tijdelijke sparringpartner om werksituaties en het eigen functioneren mee te bespreken in een veilige opzet, is niet meer alleen weggelegd voor topfuncties. Leidinggevenden op alle niveaus, van directeur tot office-manager, maken er graag gebruik van.

Coaching

Verbetering persoonlijke effectiviteit

Het doel en ook het rendement van coaching is bijna altijd de vergroting van de effectiviteit. Dit kan betrekking hebben op bijvoorbeeld het omgaan met weerstand, het herstel van de emotionele stabiliteit en het spelen van het tactisch en strategisch spel om doelen te bereiken.

Gedragsverandering door aanpassing mindset

Het gaat bij onze coaching om gedragsverandering op basis van een aanpassing van de mindset: het gedachtepatroon en de bijbehorende gevoelens die u ervaart in bepaalde situaties. In de coachingsprogramma’s van TOMEE wordt onder deskundige begeleiding in een persoonlijke en vertrouwelijke setting gewerkt aan het intensief doorwerken van ingebrachte casuïstiek, probleemsituaties met een fors afbreukrisico. Nieuwe inzichten leiden tot verandering van het denken en het gedrag. Uw coach is een senior sparringpartner die met u meedenkt, u prikkelt en u durft te confronteren. Over coachingsprogramma’s wordt door TOMEE op geen enkele manier gerapporteerd. Uw privacy is volledig gewaarborgd.

Training

Training

Flexibiliteit en inzetbaarheid van medewerkers. Maar ook efficiëntie en productiviteit zijn actuele zaken in de huidige arbeidsmarkt. Gebruikelijke werkmethodes worden kritisch bekeken en vaak moet het anders. Het is niet eenvoudig om te kunnen voldoen aan de nieuwe verwachtingen.

Dat alles stelt hoge eisen aan u, maar biedt tegelijk kansen voor ontwikkeling en groei. Dat geldt voor individuen, maar ook voor groepen, afdelingen, teams e.d.

Nieuwe vaardigheden

De trainingen van TOMEE vergroten het inzicht in de effecten van het gedrag en traint nieuw gedrag. Wij houden niet van grootse theorieën of modieus jargon, maar werken praktisch en herkenbaar aan nieuw efficiënt gedrag. Belangrijke thema’s in de trainingen kunnen zijn: helder communiceren, feedback geven en ontvangen, verantwoordelijkheid dragen en afleggen, grenzen en prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken onderscheiden, actief agendabeheer, time management, omgevingsbewustzijn, openstaan voor verandering, passie hebben voor je werk. Herkenbare thema’s en direct toepasbaar in de praktijk. We zijn pas tevreden als ook anderen de positieve resultaten zien.

andere eisen,
ander gedrag,
nieuwe 
vaardigheden.

Van onzekerheid naar beheersing

Informatie aanvragen over
Coaching & Training

Kantoor

Leiden
Crown Business Center Lammenschans
Pompoenweg 3,
2321 DK  Leiden

Gesprekslocaties

Hoofddorp
Siriusdreef 17-27,
2132 WT Hoofddorp

Rotterdam
Lichtenauerlaan 102-120,
3062 ME Rotterdam

Contact opnemen

Telefoonnummer: 06 52 88 74 03
  071  89 00 308

 

E-mailadres:   tomeehfd@tomee.nl

Werken bij Tomee
Bekijk onze vacatures