Maatwerk en

zichtbaar
resultaat

In alle programma’s is onze aanpak professioneel en persoonlijk. Wij begeleiden met hoofd en hart. Het hoofd houdt de doelstelling en de voortgang in het oog en het hart staat voor de persoonlijke aandacht en onze betrokkenheid. Ook de balans tussen werk en privé wordt niet uit het oog verloren, want wij kijken naar heel de mens.

Omdat mensen uit functies en
functies uit mensen
groeien

Assessments

Wanneer u bij TOMEE een assessment gaat doorlopen, dan neemt dat een gehele dag in beslag. U heeft daardoor ruim de tijd om u te concentreren op het programma van die dag, waardoor wij een zo goed mogelijk beeld van u krijgen.

Coaching & Training

Het doel en ook het rendement van coaching is bijna altijd de vergroting van de effectiviteit. Dit kan betrekking hebben op bijvoorbeeld het omgaan met weerstand, het herstel van de emotionele stabiliteit en het spelen van het tactisch en strategisch spel om doelen te bereiken.

Leiderschaps­ontwikkeling

U leert uw macht en invloed efficiënt in te zetten en weet hoe u moet omgaan met de macht van anderen. U krijgt daarmee het vertrouwen terecht te passen in uw positie en rol van leider.

Loopbaan heroriëntatie

Geeft antwoord op de vraag in welke richting en hoe u uw carrière, uw loopbaan het beste kan voortzetten. Het kan in elke fase van uw carrière gewenst zijn.

Verandering van werkkring

Of het nu om outplacement gaat of om een transitie. Of het gedwongen is of omdat u behoefte heeft aan iets nieuws. Wij begeleiden u naar een passende baan bij een andere werkgever. Of als u voor uzelf wilt beginnen als ZZP’er, een eigen bedrijf wilt oprichten of overnemen, u wilt verhuren als interimmer, dan begeleiden wij u daarbij in het kader van de startersbegeleiding.

Kantoor

Leiden
Crown Business Center Lammenschans
Pompoenweg 3,
2321 DK  Leiden

Gesprekslocaties

Hoofddorp
Siriusdreef 17-27,
2132 WT Hoofddorp

Rotterdam
Lichtenauerlaan 102-120,
3062 ME Rotterdam

Contact opnemen

Telefoonnummer: 06 52 88 74 03
  071  89 00 308

 

E-mailadres:   tomeehfd@tomee.nl

Werken bij Tomee
Bekijk onze vacatures