Dit willen

wij zijn

TOMEE begeleidt, adviseert, motiveert en enthousiasmeert mensen bij vragen over arbeid, functies, toekomst, loopbaan en persoonlijk functioneren. Mensen die behoefte hebben aan een objectieve en deskundige sparringpartner die met praktische adviezen en heldere opdrachten komt.

Loopbaanbegeleiding, Coaching en Assessments zijn onze kernprogramma’s. Wij bieden deze programma’s in verschillende varianten, afhankelijk van uw behoefte. Omdat ieder mens uniek is, luisteren wij naar u en passen wij de inhoud van de programma’s aan uw wensen aan. Elk programma is dus maatwerk. U én uw doelstelling staan voor ons centraal.

Wij hopen dat u hier antwoord vindt op uw vragen. Wilt u meer informatie over de inhoud van onze programma’s, via het contactformulier kunt u deze aanvragen.

Maatwerk afgestemd op uw wensen

Ervaring

Een schat aan ervaring

Sinds 1990 is TOMEE Loopbaanadviseurs en Psychologen een kwaliteitsspeler op de arbeidsmarkt. In de afgelopen jaren hebben wij een schat aan ervaring opgebouwd. Al deze kennis en ervaring is beschikbaar voor u.

Onze opdrachtgevers in het bedrijfsleven, de zorgsector, het onderwijs en de publieke sector verwachten effectiviteit en kwaliteit. Daar zijn onze programma’s op afgestemd.

Missie en visie

Hier staan wij voor

Wij zien het als onze taak een bijdrage te leveren aan het vergroten van de arbeidsvreugde. Het klinkt ouderwets, maar is daarom niet minder belangrijk. Dagelijks spreken wij mensen die ziek of ongelukkig zijn van of in hun werk of ontevreden zijn met hun situatie. Het is triest te ervaren hoe lang men daar soms al mee rondloopt en geen werkbare oplossingen meer ziet. Niets is mooier dan deze mensen weer vooruit te helpen met inzicht en perspectieven. Wij bereiden keuzes voor.

 

Het is onze vaste overtuiging dat mensen zelf verantwoordelijkheid dragen voor hun functie en hun loopbaan. Soms is het verantwoordelijkheidsbesef matig, soms veel te veel. Wij werken er actief aan mee om dat besef op een realistische en praktische manier vorm te laten krijgen. Wij geven richting, inzicht in kwaliteiten, stimuleren tot realiteitsbesef en helpen bij het maken van keuzes.

Respect is wat ons drijft

Wij zijn ons zeer bewust van het belang van onze activiteiten voor werknemer en werkgever. Daarom luisteren wij naar u en zorgen er voor dat onze programma’s volledig aansluiten bij uw wensen. Uw tevredenheid is voor ons een boost om optimaal te presteren.

Kwaliteitsborging

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij de best practice in ons vak vastgelegd in heldere verantwoordelijkheden en procedures. Met dit systeem werken wij, conform ISO 9001, al sinds 1993. Daarnaast werken wij volgens de normen en codes van de verschillende beroepsverenigingen: Nederlandse Instituut van Psychologen NIP en de Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs en Consultants NOLOC.
Zo hebben wij de meeste kans op 100% klanttevredenheid.

Wij toetsen onze programma’s altijd op uw tevredenheid. Bij de laatste meting behaalden wij wederom een score van ruim 95% klanttevredenheid. Daar zijn we trots op. Maar we realiseren ons heel goed dat het ook verwachtingen schept.

Dus daarom TOMEE!

Adviseurs

Persoonlijk en betrokken

Gezien het belang van ons werk worden er terecht hoge eisen gesteld aan de adviseurs. Wij hebben een heldere visie op het vak en relevante opleiding en werkervaring. En bovenal zitten wij goed in ons vel en hebben wij humor. Ook dat is belangrijk. Wij blijven ons ontwikkelen door regelmatig collegiaal overleg en professionaliserings­bijeenkomsten. Daarmee houden wij elkaar scherp.

Kantoor

Leiden
Crown Business Center Lammenschans
Pompoenweg 3,
2321 DK  Leiden

Gesprekslocaties

Hoofddorp
Siriusdreef 17-27,
2132 WT Hoofddorp

Rotterdam
Lichtenauerlaan 102-120,
3062 ME Rotterdam

Contact opnemen

Telefoonnummer: 06 52 88 74 03
  071  89 00 308

 

E-mailadres:   tomeehfd@tomee.nl

Werken bij Tomee
Bekijk onze vacatures